Blogger Widgets Το στέκι των Φυσικών Επιστημών: Oδηγίες για τις προαγωγικές ή απολυτήριες εξετάσεις Ιουνίου Animated Blue Pencil
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Oδηγίες για τις προαγωγικές ή απολυτήριες εξετάσεις Ιουνίου

👉1) Συμπληρώνετε τα όλα στοιχεία σας στην κόλλα αναφοράς ( όνομα, επώνυμο, ημερομηνία, μάθημα, εισηγητής, επιτηρητές). Για την Α' και Β' τάξη οι εξετάσεις είναι "Γραπτές προαγωγικές εξετάσεις Ιουνίου", ενώ για την Γ' τάξη " Γραπτές απολυτήριες εξετάσεις Ιουνίου". 

👉2) Γράφετε το ονοματεπώνυμό σας και στην φωτοτυπία των θεμάτων.

👉3) Διαβάζετε προσεχτικά όλα τα θέματα, προκειμένου να αποφασίσετε ποια θα αναπτύξετε στην κόλλα αναφοράς.

👉4) Τα θέματα στην Βιολογία είναι 9 και πρέπει να επιλέξετε ΜΟΝΟ τα ΈΞΙ❗❗ Αν τα γνωρίζετε όλα επιλέγετε τα έξι θέματα που γνωρίζετε καλύτερα. Σε καμία περίπτωση δεν γράφετε παραπάνω θέματα❗

👉5) Όλες οι απαντήσεις μεταφέρονται στην κόλλα αναφοράς είτε είναι αντιστοιχίσεις , σταυρόλεξα , συμπληρώσεις κενών κ.α.  

👉6) Απαντάτε τα θέματα στην κόλλα αναφοράς με όποια σειρά θέλετε , αρκεί να γράψετε το θέμα που απαντάτε π.χ Θέμα 9ο Β) κ.ο.κ.

👉7) Στην φωτοτυπία των θεμάτων μπορείτε να σημειώνετε (σαν πρόχειρο), αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ!

👉8) Όλα τα θέματα στην Βιολογία είναι ΙΣΟΤΙΜΑ, δηλαδή καθένα από τα έξι θέματα που θα απαντήσετε βαθμολογείται με 3,33. Αν έχει δύο υποερωτήματα ένα θέμα , το καθένα βαθμολογείται με 1,665 κ.ο.κ

👉9) Απαντάτε στην κόλλα αναφοράς σε όλα τα υποερωτήματα των ΕΞΙ θεμάτων που έχετε επιλέξει, αν φυσικά γνωρίζετε τις απαντήσεις. Προσοχή μην ξεχάσετε κάποιο υποερώτημα που γνωρίζετε την απάντηση. 

👉10) Η εξέταση της Βιολογίας είναι ΔΙΩΡΗ. Στην περίπτωση που τελειώσετε πολύ νωρίς ( στα πρώτα δέκα λεπτά) πρέπει να περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα (ώρα δυνατής αποχώρησης) που  αποφασίζεται από το κάθε σχολείο.

👉11) Οι εξετάσεις δεν είναι αγώνας δρόμου. Δεν κερδίζει ο γρηγορότερος, αλλά εκείνος που θα απαντήσει σωστά και ολοκληρωμένα σε όλα τα θέματα που του ζητούνται (ΕΞΙ στην ΒΙΟΛΟΓΙΑ)!

👉12) Οι προφορικά εξεταζόμενοι μαθητές σκέφτονται τα θέματα που θέλουν να απαντήσουν, κρατούν κάποιες σημειώσεις αν θέλουν στην κόλλα αναφοράς ή στην φωτοτυπία των θεμάτων και όταν είναι έτοιμοι καλούνται από τον καθηγητή για να εξεταστούν προφορικά. 

👉13) Μαζί σας να φέρετε τουλάχιστον δύο στυλό διαρκείας με μπλε ή μαύρο μελάνι κι ένα μπουκαλάκι κρύο νερό για την ζέστη! 

📌Προσοχή στην Γ΄τάξη που πρώτα θα δώσει  Αγγλικά και μετά Βιολογία! 

Καλή Επιτυχία!😃

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Widgets